Downloads - Op deze pagina vind je mijn artikelen van recente datum. Na jaren van schrijfstilte ben ik sinds 2020 weer in de pen geklommen. Het is een lijst van pdf-bestanden die je kunt downloaden. Deze vul ik regelmatig aan met nieuw onderzoekswerk. Het is een combinatie van werelds-wetenschappelijke research en innerlijke verkenningen op het gebied van bewustzijn, fysiologie en energetische velden.

 

Oude, gearchiveerde zaken en acties, zoals het tekenen van petities, vind je onder deze links:

Vrije artsenkeuze - Door de artsenkeuze in de handen van de zorgverzekeraars te leggen, ontneemt Minister Schippers ons de vrijheid om verantwoordelijk te zijn voor onze eigen gezondheid.

CAM-artsen - Artsen die alternatieve geneeswijzen in hun praktijk hebben geïntegreerd, werken synchroon met de tijd. Maar ze worden door de politiek beboet met een extra BTW-heffing. Hoe het zo ver heeft kunnen komen kan je hier lezen.

Huisarts vs RIVM - Hier vind je informatie over de ongelukkige rechtszaak van het RIVM & de Staat tegen Hans van der Linde (najaar 2011), die hem (en ons) het recht om kritische vragen te stellen wil ontnemen. Op Twitter te vinden onder #steunhuisarts.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com