keuzeOnderweg (sept 2022)
Deze tijd stelt ons voor de keuze: welke koers nemen we? Herstellen we een 'oud' normaal of creëren we een compleet nieuwe werkelijkheid?

 

 ontdoenOntdoen en Omdenken (juni 2022)
Wat kunnen we effectief doen om een toekomst te manifesteren die we wensen? Om de schijnbaar uitzichtloze gang van zaken een wending te geven die we zelf willen: ont-doen en om-denken.

 

apen noch pokken

Apen noch Pokken (mei 2022)
De nieuwste bedreiging komt van onze evolutionaire buurtjes: de apen. Een opgeblazen verhaal over blaasjes overgewaaid uit laboratoria of gewoon een vervelende bijwerking van een prik?

 

 slang en gifSlang en Gif (apr 2022)
Volgens de viraal gegane video "Watch the Water" is de pandemie een vergiftiging met slangengif. Nader onderzoek van de geraadpleegde wetenschappelijke literatuur wijst uit dat dit niet de juiste conclusie is.

 

chaosChaos (jan 2022)
Internet als informatieveld is in een chaos beland, de pro's en contra's, het ware en valse buitelen over elkaar heen. We zullen ons bewustzijn in eigen hand moeten nemen en trainen in onderscheidingsvermogen.

 

 v verhaal 80pxHet virusverhaal (okt 2021)
We hebben niet alleen een probleemvirus, maar ook een virusprobleem: ze zijn nog nooit wetenschappelijk aangetoond. Wat het wel is: een angstprogramma.

 

  jurisEen Juridische Janboel (aug 2021)
Ons dagelijks leven zit ingebed in wetten, verdragen, afspraken en agenda's die we niet kennen, maar waar we wel aan onderworpen zijn.

 

 wakkerWakker, Wakkerder ... (aug 2021)
Hoe wakker zullen we kunnen worden? Weerstand bieden is een optie, maar we hebben meerdere mogelijkheden. Dit is een verkenning van het menselijk-biologisch landschap in een evolutieproces.

 

transvaxieTransvaxie (mei 2021)
Er is commotie over bijwerkingen die niet geprikte mensen oplopen na contact met wel geprikte mensen. Een verkenning van deze transmissie uitgewerkt naar mogelijk beschermende tips.

 

vvrijDank voor de Uitnodiging (april 2021)
Ik zal er geen gebruik van maken ... want er zijn te veel vragen die niet beantwoord zijn en te veel tegensprekende berichten ...

 

 wankelende werkelijkheidEen Wankelende Werkelijkheid (maart 2021)
Met ieder zijn eigen perceptie van de wereld leven we nu in een chaotische tijd. Het vraagt om een onderzoek naar werkelijkheid, waarheid, bewustzijn, biologie, informatievelden. Zitten we in een reset of in een shift?

 

waar is de liftWaar is de Lift? (maart 2021)
Wie heeft de wereld in zijn bezit en zijn de financiers van het World Economic Forum? Tim Gielen beklom de trap in deze documentaire. Hier is de link: https://www.bitchute.com/video/cHMwZURVEQMs.

 

ask the experts deel 2Ask the Experts deel 2 (maart 2021)
Dit is de 2e video van de World Doctor's Alliance over het vaccin. Hier is de link: https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-ii-oracle-films-covileaks-2021-bbc-panorama-response_OvssgcJXMblheFt.html.

 

collage van vips vaccsSpot Aan ... en: Spuit maar In! (febr 2021)
Mmmm ... Een stukje theater van vips die gevaccineerd worden. Ik heb er een collage van gemaakt. De video's zijn te vinden op bitchute.com. Hier kan je veel verwijderde YT-exemplaren vinden.

 

hold the lightHold the Light (jan 2021)
Een video die een riem onder ons Hart steekt. Op YT gezet door Piperon met muziek van David Solis ("Earth"). Zijn titel: 'Starseeds Disclosure - Hold the Light'. Het adres is: https://www.youtube.com/watch?v=x3Uc-tuVbcM

 

vaccinatieEen Medisch Experiment (jan 2021)
Een sociaal afgedwongen vaccinatie met een experimenteel vaccin, dat een medisch device is, betekent een medisch experiment volgens de code van Neurenberg.

 

 het zijn maar wat regelsWelkom in 2021 (jan 2021)
"Maar ach, wat is nou eigenlijk die moeite? Het zijn maar wat regels. Het is ‘maar’ onze vrijheid ... ". Een aangrijpende tekst die van Facebook kwam (auteur onbekend). Ik heb 'm maar aangekleed met een foto.

 

huisarts en vaccinatiedwangHuisarts en Vaccinatiedwang (dec 2020)
Voor huisartsen begint een lastige keuze in verantwoordelijkheid: moeten zij wel of niet het covid-vaccin gaan inspuiten? Hier is een huisarts die het dilemma terecht aanzwengelt.

 

 adressen verzamelingMedische Waarheid Zoekers (dec 2020)
Medische wetenschappers zijn begonnen zich te groeperen om de 'medische' propaganda te ontmaskeren en een massale vuist te maken tegen dit ongezonde beleid. Dit is een verzameling web-adressen.   

 

verhaallijnEen Positieve Aanpak? (dec 2020)
Deze bijlage bij een Kamerbrief van 8 dec 2020 maakt duidelijk welke koers de overheid kiest mbt gedragsbeïnvloeding in de komende periode. Het web-adres heb ik handmatig toegevoegd.

 

ask the expertsAsk the Experts deel 1 (dec 2020)
Een video van 33 medische wetenschappers en deskundigen over het vaccin, het virus, de pandemie en de pcr-test.

 

 van vonkjes naar verlichtingVan Vonkjes naar Verlichting (dec 2020, update jan 2021)
Op het eind van het jaar gaat december toch nog lichtpuntjes brengen en mogelijk zelfs voor een kantelmoment zorgen waarin het donker aan het licht kan komen. Een hoopvolle kerstgedachte?

 

zorgwekkende gevolgen van vaccinatiesZorgwekkende gevolgen van vaccinaties (nov 2020)
Een E-Book uitgebracht door een groep van 15 auteurs die het vaccinatiepalet over de hele breedte kritisch en grondig doorlichten, incl. het covid-virus en -vaccin. Het biedt klare vensters op een medische ‘standaardhandeling’.

 

world freedom allianceWorld Freedom Alliance (nov 2020)
Een groep topmensen heeft dit platform opgericht om een robuust netwerk te starten voor het herstel van de grondrechten en het vrije wetenschappelijke debat. In deze video stelt het bestuur zich voor.

 

is dit mijn zorg?Zorgen over #ditismijnzorg (nov 2020)
Op de website van de KNMG staat het artikel "Artsenfederatie KNMG: publieke steun voor artsen en verpleegkundigen dringend nodig". Een vloed van reacties toont waar de zorgen echt zitten.

 

een huisarts verteltEen praktijk verhaal (nov 2020)
Dit is een ingezonden brief van een huisarts aan een kritische website waarvan ik de tekst eruit gelicht heb. Een boos en verdrietig verhaal.

 

 vaccintest 80pxDe Nep Vaccintesten (okt 2020)
De covid-19 vaccins worden niet getest op bescherming tegen een infectie, maar op reductie van een milde verkoudheid. Een vertaling van een dr. Mercola & prof. Haseltine artikel.

 

 nepvirusEen Keizer zonder Kleren (update) (okt 2020)
Een virus dat nooit is geïsoleerd uit patiënten is de basis voor testen en nieuwe vaccins. Vertaald uit het engels van Jon Rappoport's blogs hierover.

 

 DNA: upgrade of downgradeDNA: Upgrade of Downgrade? (okt 2020)
Zowel volgens een kosmische agenda als een wereld-agenda wordt er een strategie uitgerold die ons DNA verandert. Ze leiden ieder via een eigen tijdlijn naar een nieuwe mens.

 

 medi impact 80 xDe Impact op het Medisch Beroep (sept 2020)
Een weergave van een gesprek met 2 kritische artsen. De eerste aflevering van een serie "Artsenpanel" gaat over de impact voor artsen van de komende vaccinatie en de spoedwet.

 

 dwaalsporen 80Dwalingen en Dwaalsporen (juli/aug 2020)
Over de bizarre gang van zaken rond cijfers, 4 gezichten van het ziektebeeld, de controverses over een collectieve afweer, definities en herdefinities en verboden verbanden en een kosmische upgrade proces.

 

medische wiskunde 80pxMedische Wiskunde (juni 2020)
"Cijfers liegen niet, maar leugenaars kunnen goed cijferen".Over mondkapjes, gezondheidsadviezen, 'dissidente' wetenschappers, wetenschapsbeoefening en het ziektebeeld in een groter plaatje.

 

exosoom 80pxHet Virus en Wij (mei 2020)
”Een virus is een uitscheidingsproduct van een vergiftigde cel” zei Rudolf Steiner een eeuw geleden. Een verkenning van virussen en exosomen. Ook over een kosmische upgrade en 'corona' als lichtbrenger en transformator.

 

donker licht 80pxDonker en Licht (mei 2020)
“Het nieuwe is allang begonnen. Het oude maakt alleen een beetje veel lawaai bij het doodgaan” zegt Eckhart Tolle. Geen gewone luchtweginfectie, over medische protocollen, de noodwet (VS). En een 'kosmisch plan'.

 

transcript 80Transcript: een internist spreekt (aug 2020)
De hamvraag die gesteld wordt, is "wat betekent het om menselijk te zijn?" Een internist maakt zich zorgen over de nanotechnologie in de nieuwste vaccin-ontwikkeling. En de vorderingen in een brain-machine-interface.

 

transcript 80Transcript: een biochemicus en moleculair bioloog spreekt (mei 2020)
Over virussen en vaccins en het verband tussen tussen beide in het ziek worden. Over de slordigheden in de vaccinproductie en de gevolgen voor mensen.

 

transcript 80

Transcript: een immunoloog en moleculaire geneticus spreekt (mei 2020) (wacht op tijd om te schrijven)
Over virussen en wetenschappelijk onderzoek.

 

nanognk 80pxNanogeneeskunde (2010)
Nanogeneeskunde is een nieuwe tak in de geneeskunde. De verwachtingen zijn hoog gespannen. De nano-ambitie moet “een omwenteling in het voorkómen, diagnostiseren en behandelen van chronische invaliderende ziektes” worden.

 

gezondheids zorg 80pxGezondheidszorg: een Zorgelijke Zaak (2012)
De kosten van de gezondheidszorg nemen schrikbarende vormen aan en blijken niet beheersbaar. Het kan goedkoper en effectiever door alternatieven in de preventieve sector in te schakelen.

 

geneeskunde 80pxGeneeskunde: van Kunst naar Kunde naar Geknutsel (2010)
Een 19e eeuws wetenschapsmodel heeft geleid tot een specialistische en causale kijk. Het medische antwoord is farmaceutisch gedicteerd. Met de roeping uit het beroep is het een ambacht geworden dat draait op protocollen.

 

orgaan donatie 80pxOrgaandonatie: Meer dan een Medische Ingreep (2012)
Zonder tegenbericht worden je organen na overlijden geschonken aan de medemens. Maar zijn onze organen slechts een biochemische massa? Over een ziel in ons vlees en organen als een persoonlijke informatiedrager.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com