De kosten van de gezondheidszorg nemen schrikbarende vormen aan en blijken niet beheersbaar. Moeten we lijdzaam onze portemonnee leegstorten in deze geldverslindende sector of kan het anders? Dit artikel gaat over hoe het goedkoper kan dmv preventie en de inlijving van alternatieven. Is de gezondheidszorg een zorgelijke zaak of een bedrijf met toekomst?

 

Lees meer...Iedereen moet kunnen rekenen op een goede gezondheidszorg, maar de vooruitzichten zijn zorgelijk. De kosten zijn onbeheersbaar en de verwachting is dat we op termijn 40% van ons inkomen aan premie moeten gaan besteden.

Lees meer...Wat de geneeskunde doet aan preventie is het opsporen van vroegtijdige afwijkingen. Daarvoor zijn onder andere bevolkings-onderzoeken bedacht. De dokter kan niet in ons lichaam kijken. Hij is hiervoor afhankelijk van de technologie. Alternatieve benaderingen hebben naast technologie een verscheidenheid aan technieken met een ontwikkeld bewustzijn als instrument.

Lees meer...Onze samenleving zal iets moeten ondernemen tegen de uit de hand lopende kosten van de gezondheidszorg. Maar hoe leggen we grenzen aan en waar?

Lees meer...In deze bijlage heb ik een zeer beknopte beschrijving opgenomen van wat alternatieve mogelijkheden op preventief gebied. In onwillekeurige volgorde lees je wat acupunctuur, natuurgeneeswijze, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en energetische geneeswijzen aan preventie kunnen bijdragen.

 BESCHOUWINGEN

hoofdcat beschouwingen 120

 

 

 

 

geneeskunde
gezondheidszorg
nanogeneeskunde

download gz

gezondheidszorg download

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com